perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pentuja tilauksessa - Yhteiskuvia ja yhteystiedot

Tässä vielä pari yhteiskuvaa Piinasta ja Amigosta. Mikäli pentuja tulee niin laskettu aika on n. viikolla 34 eli elokuun toiseksi viimeisellä viikolla, jolloin luovutus osuu lokakuulle. Pentueen emä Piina, viralliselta nimeltään Nuuskakairan Pirtti-Hirmu asuu Laihialla (Lähellä Vaasaa), jossa myös pennut tulevat syntymään ja kasvamaan. Piina on sosiaalinen, hyvähermoinen, saalisviettinen ja ketterä narttu, joka treenaa hakua ja FH-jälkeä. Tähän mennessä Piina on saavuttanut palveluskoirien hakukokeen alokasluokasta koulutustunnuksen HK1 ykköstuloksella ja sillä on myös tokokokeen alokasluokasta ykköstulos. Piina on myös suorittanut luonnetestin 2 vuoden ja 3 kk iässä, josta hyväksytty tulos 182 pisteellä. Piinan suvusta löytyy paljon mm. palveluskoirakokeissa menestyneitä koiria. Tarkempia tietoja Piinasta löytyy Piinan omalta sivulta ja Koiranetistä. Lisäksi Piinaan saa tulla tutustumaan, mikäli on kiinnostunut mahdollisista pennuista.

Lisätietoja voit kysellä kasvattajalta: Merja Isonikkilä, puh: 040 5959631 e-mail: merja.isonikkila(at)pp.inet.fi tai minulta: Anni Saarela (ent. Vähämäki), puh: 040 8281162 e-mail: ansku005(at)suomi24.fi

Pentueen isänä siis ruotsalainen Amigo eli viralliselta nimeltään Vilda-Meduza Anam Amigo, josta voit lukea lisää aikasemmasta blogikirjoituksestani.