torstai 17. heinäkuuta 2014

Pentuja tulossa!

Kävimme tänään Piinan kanssa ultrassa ja pentujahan sielä näkyi! :) Yhtä aikaa ruudulle saatiin näkymään 4 pentua eli ainakin senverran niitä olisi tuloillaan, todennäköisesti enemmänkin. Osa pennuista on jo alustavasti varattu mutta jos olet kiinnostunut niin ota rohkeasti yhteyttä: Merja Isonikkilä, puh: 040 5959631 e-mail: merja.isonikkila(at)pp.inet.fi tai Anni Saarela (ent. Vähämäki), puh: 040 8281162 e-mail: ansku005(at)suomi24.fi Lisätiedot yhdistelmästä: http://pupsit.haukotus.net/pupsit/show_litter.php?litterid=602 sekä aiemmista blogikirjoituksista. 

Pennut tulevat kasvamaan täällä meillä Laihialla kotioloissa ja ne luovutetaan n. 8 viikon iässä rekisteröityinä, asianmukaisesti madotettuina, ell. tarkistamina ja tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmätarkastettuina sekä tullaan mahdollisuuksien mukaan myös pentutestaamaan. Pennut tullaan sosiaalistamaan mahdollisimman hyvin, ne ovat ennen kahdeksan viikon ikää tottuneet pieniin lapsiin ja muihin eläimiin, matkustaneet autolla ja käyneet eri paikoissa, tottuneet erilaisiin ääniin ja alustoihin, pitäneet suussaan monenlaisia esineitä sekä niiden kanssa on seurusteltu jokaisen kanssa erikseen.

Pennuille etsimme ensisijaisesti aktiivisia koteja, kisatavoitteita ei tarvitse olla mutta kiinnostusta vähintään perusasioiden kouluttamiseen ja koiran päivittäiseen liikuttamiseen tulisi löytyä. Myös yhteydenpitohalukkuus kasvattajaan ja minuun suotavaa sillä haluamme tietää, mitä pennuille kuuluu ja minkälaisia koiria niistä kasvaa. :) Halukkaille pyrin myös järjestämään pentuetapaamisia ja eri lajien koulutuspäiviä.

Tässä vielä tuoreita kuvia Piinasta viime viikonlopun Collie tuloo ja teköö -leiriltä, kuvat on ottanut Vilma Sjölund.