lauantai 11. lokakuuta 2014

Three down, one to go?

Tänään lähti kolme Piinan pennuista omiin koteihinsa, kyllä on hiljaista! Enää Pontus on kotona. Mikäli olet harrastuskoiraa vailla niin ota yhteyttä!

Nuuskakairan Samma på Svenska eli Laku lähti Annin mukaan Tornioon. Annilla on kotona ennestään sk collie narttu RH-FLA HK3 JK1 AD BH Goldlady's Ginger'n Spice eli Siiri, joka on myös pätevöity pelastuskoira. Annilla ja Lakulla on suunnitelmissa treenata ainakin hakua ja jälkeä. Anni ja Laku:


Nuuskakairan Lycka till, työnimeltään Vertti, lähti Kirkkonummelle Marian lenkkikaveriksi. Tällä hetkellä samassa taloudessa asustavat myös Stabyhoun Hera, Kooikerhondje Lina ja kani. Myös pentukurssi ja mahdollisesti tokokurssi ovat parin tulevaisuuden suunnitelmissa. Maria ja Vertti:


Nuuskakairan Tårta på Tårta, jota olemme kutsuneet Tirpaksi, lähtee sijoitukseen Raumalle Vilman treeni- ja mahdollisesti työkaveriksi. Suunnitelmissa olisi haastava terapiakoiran ura lasten varhaiskasvatuksessa sekä ainakin tokoa. Ennestään Vilmalla on kotona sk collie narttu Windswept Height's Eenymeenyminymoe, jonka kanssa Vilma treenaa ja kisaa tokossa. Ja toki Tirpan tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu toivon mukaan muutaman vuoden päästä synnyttää lisää pieniä Nuuskakairalaisia. :) Vilma ja Tirppa:


Toivotan puolestani kaikille pennuille ja uusille emännilleen paljon onnea ja hienoja hetkiä yhdessä, toivottavasti nähtäisiin paljon ja muistakaa kirjoitella kuulumisia!