keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Päivitystä pitkästä aikaa

Kulunut luvattoman pitkä aika sitten viime postauksen, ehkä nyt kun allekirjoittanut ei enää käy töissä täyspäiväisesti ja opiskele yhtä aikaa jää enemmän aikaa päivitellä sivuja. Viime vuonna suoritimme Piinan kanssa BH:n ja kävimme Hessun kanssa FH-kokeessa ajamassa ulos ensimmäisestä kulmasta.. Tuloksena ruhtinaalliset 8 pistettä. Tälle vuodelle onkin sitten tavoitteena Piinalle HK1 ja Hessun kanssa jos kokeilisi vielä uudestaan osallistua peltojälkikokeeseen. Viime syksynä aloitettu metsäjälkiharrastus on antanut ohjaajalle paljon tarvittua luottoa koiran kykyihin. :)

Piinan kanssa olisi kiva ehtiä käydä tänä vuonna ainakin yksissä näyttelyissäkin ja vähän olen miettinyt AD-koetta syksylle jos vain ehtisi saada tarpeeksi kilometrejä alle pyörällä ennen sitä. Viime talven kävimme Piinan kanssa agilitytreeneissä mutta nyt olen päättänyt panostaa kaiken treeniajan hakuun. Agility ei missään nimessä ollut hukkaan heitettyä aikaa, treenihalli täynnä muita koiria ja häiriötä teki hyvää kuten myös palkkaaminen pääosin pallolla, nykyään ei tule tottiksessakaan juuri muuta palkkaa käytettyä. Niin ja kävimmehän me viime vuonna Piinan kanssa myös luonnetestissä, tuloksena 182 pistettä ja laukauskokematon, osa-alueet tarkemmin löytyvät Piinan sivulta, itse olen todella tyytyväinen siihen miten tyttö vain 2-vuotiaana testin suoritti, erityisesti taisteluhalusta saatu arvosana +3 lämmittää mieltä.

Viime aikoina on Piinalla ollut tavallista enemmän uusia koirakavereita, sekä uroksia, että narttuja ja edelleen se on mutkattoman sosiaalinen muiden koirien kanssa, helppo koira ottaa mukaan joka paikkaan. :)

Tässä vielä yhteiskuva viime syksyltä Hessusta ja Piinasta: